Kaninchen langhaar teckel pups

Bij fam. Goevaers te Heusden zijn op 16 januari 2024 kaninchen langhaar teckelpuppies geboren.

4 reuen en 1 teef. Kleur: rood / zwart dekhaar of shaded red


Vader: Sir Olivier de Ranguiroa Stamboomnummer NHSB: 3229213
Moeder: Bella van de Rossenero Stamboomnummer NHSB: 3107517

Info: mobiel: 0613052480 email: jgoevaers@hotmail.com

In het mooie landelijke gelegen Herpt zijn 16 januari 5 prachtige gezonde puppys geboren 4 reutjes en 1 teefje.
Kaninchen Langhaar met stamboom en gefokt conform de voorschriften van de Ned. Teckelclub, waaronder ECVO oogonderzoek en beide ouders hebben Showkwalificatie gehaald.
Wij fokken hobbymatig, incidenteel een nestje wat opgroeid in huiselijke kring en wij besteden hieraan vanaf dekking tot verlaten nestje ( 4 maanden ) veel aandacht aan.
Het vinden van een "Diamanten Forever Home" begint bij ons met een persoonlijke kennismaking waarbij een klik moet ontstaan.
Wij hebben met de eigenaren van eerdere nestjes ( 2) nog steeds contact en deze geven graag een referentie af.
Een teckel is voor ons een klein hondje met een groot karakter ze hebben in meer of mindere mate een stevig jachtinstinct. Het zijn ook kleine clowntjes met een sterk karakter,
lekker eigenwijs, maar ook zeer knuffelig en aanhankelijk.
De puppys krijgen bij verlaten nestje van ons een uitgebreid puppy-pakket mee, ze zijn geënt, gechipt, meerdere keren ontwormt en gezond verklaard door onze lieve dierenarts.
Uiteraard maakt het dierenpaspoort ook deel uit van hun reiskoffertje en een door ons geschreven handschriftje met tips en informatie voor de eerste weken.
Wij doen ons uiterste best om de puppys al zo goed mogelijk te socialiseren, visite in huis, geluiden, omgang met kinderen, contact met andere honden en we maken voorzichtig al kleine stapjes naar zindelijkheidstraining.

Wij vertrouwen erop dat door onze inspanningen de door ons gefokte teckeltjes een mooi, lang, en speels leven tegemoet gaan bij echte teckelliefhebbers.
(aangemeld:270124)
Standaard langhaar teckel pups

Deze teckel pups zijn verhuisd.


Langhaar kaninchen teckel pups

Deze teckel pups zijn verhuisd.